Keystone logo
Vedere Institute Магистър по приложни данни (MSADS)
Vedere Institute

Магистър по приложни данни (MSADS)

Clearwater, Съединени Американски Щати

12 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2024

USD 36 000

Дистанционно обучение

Представление

Ключови детайли

 • Начални дати: 3 пъти годишно
  • Началото на май
  • Късен август
  • Началото на януари
 • Продължителност на програмата: 14 месеца - 2 години
 • Формат на доставка: онлайн обучение
 • Продължителност на курса: 8 седмици
 • Ангажимент на студентите: 12 - 15 часа седмично за курс

В днешния свят, управляван от данни, необходимостта от квалифицирани бизнес анализатори и специалисти по данни, които могат да извлекат ценна информация от огромното количество налични данни, е по-важна от всякога.

В Vedere Institute сме развълнувани да предложим нашата нова програма MSADS, предназначена да помогне за посрещане на нарастващото търсене на напреднали аналитични и технически компетенции. Нашата цел е да помогнем за обучението на следващото поколение бизнес анализатори и специалисти по данни, за да процъфтяват в днешния свят, управляван от данни.

В ерата на големите данни и изкуствения интелект работодателите във всички индустрии признават, че има съществена нужда от бизнес анализатори и специалисти по данни, способни да използват напреднали умения и нововъзникващи технологии, за да извличат прозрения и да стимулират вземането на решения. Тази програма ще предостави тези незаменими и търсени компетенции.
Д-р Дейвид Лопес – преподавател и програмен дизайнер

Какво прави тази програма различна?

Програмата MSADS в Vedere Institute е професионално фокусирана образователна програма, предназначена да се предоставя изцяло онлайн като част от иновативен, поетапен подход за овладяване на науката за данни и бизнес анализите.

Чрез тази силно структурирана учебна програма ще развиете изчерпателен набор от умения, готови за работа, които ще ви подготвят да превъзхождате в широк кръг от компании и индустрии.

Предназначена за наскоро завършили студенти, които искат да започнат кариерата си в областта на науката за данни или бизнес анализите, или професионалисти в началото на кариерата си, които искат да укрепят своя набор от умения или да преминат към по-количествена роля, тази новаторска, практическа програма се определя от:

 • Нашата експертно изработена учебна програма, проектирана от водещ експерт по AI и наука за данни и техните приложения в бизнеса, гарантира, че вашето обучение е както академично строго, така и съобразено с индустрията
 • Фино настроена и стратегическа комбинация от развитие на аналитични, технически и комуникативни умения, която ви дава цялостен набор от търсени компетенции
 • Акцентът върху обучението, базирано на проблеми и практическото приложение, подготовката гарантира, че предоставяте аналитичните прозрения, които движат днешните най-успешни компании

С тази уникална комбинация от функции, нашата програма MSADS е перфектният избор за наскоро завършили или професионалисти в началото на кариерата си, които искат да изковат своите кариерни пътеки в динамична област с отличен професионален растеж и перспективи за успех.

Резултат от програмата

Учебен план

Приемане

Стипендии и финансиране

Кариерни възможности

За училището

Въпроси