Keystone logo
© VIT
Victorian Institute of Technology

Victorian Institute of Technology

Victorian Institute of Technology

Представление

Във VIT ние сме нещо повече от образователна институция – ние сме процъфтяваща общност, посветена на насърчаването на високи постижения и овластяване. С наследството да предоставяме качествено образование и иновативни учебни преживявания, ние се превърнахме в крайъгълен камък на академичните постижения. Нашият изтъкнат факултет, най-съвременните съоръжения и динамичните курсове създават среда, в която студентите могат да процъфтяват и да превърнат своите стремежи в реалност. Вкоренени в ценностите на приобщаването и иновациите, ние се стремим да култивираме не само висшисти, но и лидери, които ще оформят бъдещето. Добре дошли във VIT , където започва вашето пътуване към успеха.

VIT е регистриран в Австралия доставчик на образование с набор от специализирани курсове по управление на бизнеса и информационни технологии и системи. Той е регистриран като доставчик на образование от австралийския правителствен регулатор TEQSA (Агенцията за висше качество и стандарти) и предлага акредитирани курсове в рамките на Австралийската квалификационна рамка (AQF). MBA, предоставена във VIT е призната за висококачествена следдипломна степен, фокусирана върху подобряване на студентския опит и осигуряване на високи нива на удовлетвореност на студентите. Във VIT сме тук, за да помогнем! Нашата цел е да направим вашето обучение възможно най-гладко и да ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да постигнете успех.

Още веднъж ви приветстваме и очакваме с нетърпение да видим как VIT ще помогне да промените живота си с една от нашите престижни MBA програми. Нашата MBA програма има функции, които ще подхождат на студент като вас. Нашият фокус е да ви помогнем да постигнете MBA квалификация и международни бизнес познания, които могат да бъдат приложени на вашето работно място. Вашата инвестиция ще бъде възнаградена чрез постигане на степен, която може да промени живота ви. Моля, прегледайте предоставената информация и ние очакваме с нетърпение да ви помогнем да израснете в кариерата си.

Предимства на VIT

Създадена през 1998 г. VIT е призната регистрирана организация за обучение (RTO от 2000 г.). Осигурява пълно и задочно акредитиране, национално признати квалификации и кратки курсове по водещи технологии като мултимедия, дигитално производство, информационни технологии, бизнес управление и хотелиерска индустрия. VIT има артикулация, прехвърляне на кредити и напреднали договорености с водещи университети в Австралия.

VIT е член на програмата SAP University Alliance, член на програмата Microsoft IT Academy Microsoft Certified Partner и златен партньор на Oracle

Акценти

 • 23-24 години като RTO (Регистрирана организация за обучение)
 • 20 години в бизнеса
 • Страхотни централни места в Мелбърн
 • Широка гама от курсове
 • Одобрен за финансирани от правителството програми за обучение

Мисия

Осигурете на хората висококачествено образование и обучение, давайки им преобразяващи живота знания и умения

зрение

VIT има за цел да създаде образователни мрежи за високи постижения за учене през целия живот; където хората идват, за да учат, растат и постигат

Какво означават нашите ценности за нас

Първо студенти

Съсредоточете се първо върху предоставянето на качествени услуги на нашите студенти. Ние поставяме изживяването на учениците в основата на всичко, което правим

Интегритет

Правете правилното нещо по всяко време и при всякакви обстоятелства, независимо дали някой ви гледа или не

Работа в екип и собственост

Действа от името на цялата компания. Работим заедно ефективно, за да постигнем успех VIT

Иновирайте и опростете

Гледайте към иновациите и винаги намирайте начини за опростяване. Бъдете външно информирани и търсете нови идеи

Фокусирано върху качеството

Ние се гордеем с предоставянето на услуги с висока стойност на нашите ученици, което гарантира тяхното удовлетворение и нашето бъдеще

Приемане

Как да кандидатствате (международни студенти)

Студентите, които желаят да кандидатстват за място във VIT ( Victorian Institute of Technology ), могат да го направят, като изберат една от следните опции:

Ако сте международен студент, кандидатствайте сега, като попълните или едно от двете

Формуляр за кандидатстване за международни студенти във висше образование (PDF)

Или

Можете също така да попълните онлайн формуляр за международно кандидатстване за висше образование, като щракнете върху връзката по-долу. Онлайн формуляр за международна кандидатура (изпратете данните за вашата кандидатура заедно с подкрепящите документи.)

Формуляр за кандидатстване за професионално образование или английски чуждестранни студенти (PDF)

Или

Можете също да попълните онлайн формуляр за кандидатстване за професионално обучение или английски език

Онлайн формуляр за кандидатстване за професионално или английско международно обучение (изпратете данните за кандидатстването си заедно с подкрепящите документи.)

Ако сте международен студент, кандидатствайте сега, като попълните или едно от двете

(a) Формуляр за кандидатстване за професионално развитие и сертифициране на доставчици (кратки курсове) (PDF)

Курсове чрез VTAC

Можете да кандидатствате директно за курсове/програми, изброени в Ръководството за VTAC във VIT ( Victorian Institute of Technology ), ако сте:

 • В момента НЕ учи 12-та година в Австралия и
 • Възнамерява да кандидатства само във VIT ( Victorian Institute of Technology )

Как да кандидатствате (местни студенти)

Студентите, които желаят да кандидатстват за място във VIT ( Victorian Institute of Technology ), могат да направят следното:

 1. Прочетете политиките и процедурите на VIT в нашия Наръчник за местни студенти
 2. Проверете страницата на курса за критерии за прием
 3. Попълнете онлайн формуляра за кандидатстване
 4. Качете следната документация с вашето приложение
  1. Заверено копие на вашите сертификати за завършен курс и академични справки
  2. Заверено копие на идентификация, напр. шофьорска книжка, паспорт или удостоверение за австралийски гражданин
  3. Подписано референтно писмо от работодателя, което включва задължения и дати на работа.
   Продължи
 5. Кредити и признаване на предишно обучение: Студентите могат да отговарят на изискванията предишното им обучение и/или трудов стаж да се зачитат като кредит към тяхната квалификация VIT . Това означава, че студентите, кандидатстващи за кредит, могат да бъдат освободени от някои от единиците, изброени в съответния курс, и да могат да завършат своята квалификация в по-кратък срок.

Препоръки на учениците

Местоположения

 • Melbourne

  Queen Street, 123, 3000, Melbourne

  Програми

  Въпроси