Keystone logo
Voorhees College

Voorhees College

Voorhees College

Представление

Основан през 1897 г. от Елизабет Евелин Райт-Менафи, която едва беше по-възрастна от някои от днешните студенти, Voorhees College има богата история и светло бъдеще. Ние сме напълно акредитиран исторически черен колеж по либерални изкуства, който предлага степени в 12 дисциплини - брой, който нараства с нарастването ни. Чрез нашата дългогодишна връзка с Епископалната църква, Voorhees се фокусира върху развитието на учениците както в духовно, така и в интелектуално отношение.

За колежа

Voorhees College е четиригодишен, съвместно обучаван, ориентиран към кариера колеж по либерални изкуства, свързан с Епископалната църква и Фонда на Обединените негри. Voorhees College е напълно акредитиран от Комисията за колежите на Южната асоциация на колежи и училища за присъждане на бакалавърски степени. Научете повече за мисията на Voorhees College .

история

Основана през 1897 г. от Елизабет Евелин Райт Менафи, мисията на Voorhees College винаги е била да предлага на всички ученици качествено цялостно общо образование, съчетано с професионално образование, в ценностно центрирана традиция на либералните изкуства. В допълнение, Voorhees College е първият исторически черен колеж и университет в Южна Каролина, акредитиран от Комисията за колежите на Южната асоциация на колежи и училища. Научете повече за историята на Voorhees College .

Местоположения

  • Denmark

    Porter Drive,481, 29042, Denmark

    Въпроси