w.academy

w.academy

w.academy

Представление

w.academy

w.academy е наел клона на Sida Academy, специализиран в Master и Executive Master, който в близко бъдеще ще интегрира платформата w.academy с модалности, подходи, продукти и решения на бизнес училище.

Нашата мисия е да предоставим на студенти, мениджъри, компании и публични институции пълна услуга от образователни дейности като продължаващо обучение и специализация, магистърска степен по изпълнителен директор, магистърска степен в университета и пълна магистърска степен.

Класовете се провеждат по различни начини: от часове по физическо до стрийминг на живо, от уроци до коучинг, като се използват най-добрите методи на преподаване като ролеви игри, обърната класна стая, кооперативно обучение, обучение от връстници и използване на лаборатории.

Добавената стойност се получава благодарение на смесено и структурирано обучение, дигитално обучение, персонализирано за нашите студенти.

Сида Груп

Повече от 30 години Sida Group предлага управленски консултантски услуги на компании и институции. Sida Group подкрепя управлението във всички негови фази, като се започне от стратегическите като финанси и контрол, човешки ресурси, организация до M&A и интернационализация.

websolute

Иновативна PMI, цитирана от AIM Italia, Websolute е една от най-важните италиански дигитални компании в сферата на комуникациите, цифровите технологии и цифровия маркетинг и търговия.

Местоположения

 • Ancona

  Via Luigi Albertini, 36, 60131, Ancona

 • Rome

  Clivo di Monte del Gallo n.48, 00165, Rome

  • Bologna

   Bologna, Италия

   Въпроси