Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Представление

Над 100 години академични постижения

Университетът Валдорф е приятелско, частно училище за либерални изкуства, разположено централно в красивия Форест Сити, Айова. Повече от 100 години Валдорф е крайъгълният камък в живота на хиляди хора, поставяйки солидната основа за успех сред учениците, техните семейства и общността.

От своето начало през 1903 г. Валдорф е в челните редици на академичните иновации, прокарвайки път за бъдещите поколения. Предлагайки многобройни сертификатни, асоциирани, бакалавърски и магистърски програми, Waldorf има възможност за всеки, който иска да подобри живота си академично, лично или професионално.

В Waldorf вярваме, че едно наистина цялостно образование включва не само академични изследвания, но и участие в изкуствата, физическото възпитание и други. Нашият оживен кампус гъмжи от студенти от цял свят, които са избрали Waldorf, за да им помогнат да постигнат своите образователни цели.

Нашият преподавател и персонал работят едно към едно със студентите, за да се уверят, че са уверени и способни да постигнат пълния си потенциал, осигурявайки насърчение на всяка стъпка от пътя. Независимо дали предпочитате да учите в традиционна обстановка в класната стая или гъвкавостта да печелите своята степен онлайн, ние ви препоръчваме вашето решение да напреднете живота си чрез образование.

Добре дошли във Валдорф. Ние сме Воини!

Четирите стълба

Тези четири стълба описват опита на университета Валдорф: Традиция, Страст, Общност и Успех. Те са основополагащи за историята на Валдорф, отразяват настоящето на Валдорф и се стремят към бъдещето на Валдорф.

ТРАДИЦИЯ

Основан през 1903 г., основните силни страни на университета Валдорф са неговата история и силна ценностна система. Нашите основатели оценяват услугата на общността - и това не се е променило. Нашето дълголетие се дължи на академични постижения, солидни традиции в изобразителното изкуство и широка програма по лека атлетика. Но най-важното е, че ние разбираме това преживяване като дар от Бог, който носи отговорност да служи на света.

СТРАСТ

Минало и настояще, нашите студенти правят университета Валдорф това, което е днес и какво ще бъде в бъдеще. Със студенти от всяка държава и много страни в университета, Waldorf University оценява разнообразието, което нашите студенти внасят в нашата учебна общност, и обогатяването, което носи за всички нас. Ние насърчаваме нашите резидентни студенти да преследват всичките си страсти - извънкласни, базирани на вяра, ориентирани към академичните среди или по друг начин - защото знаем, че добре закръглените хора превъзхождат. Много от нашите онлайн студенти знаят, че това е вярно, тъй като вече жонглират със семейството, работата и сега страстта си да постигнат образователните си цели.

Нашите преподаватели и служители се гордеят с преподаването и обслужването на нашите студенти. Те носят и внушават ценностите, традициите и мисията на Валдорфския университет. В или извън класната стая, в кампуса или онлайн, ние се гордеем, че помагаме на нашите ученици да преследват своите страсти, да постигнат своите образователни цели и да оставим Валдорф със солидна основа, за да започнат своята кариера.

ОБЩНОСТ

Разположен в сърцето на Форест Сити, Айова, кампусът на Уолдорфския университет е основата на нашата нация войн. С глобален обхват извън кампуса, нашата общност обхваща единство и приятелство. От първа стъпка в кампуса или разговор със служител по телефона, студентите незабавно се сблъскват с нещо специално, което е общността на Валдорф. Чрез изграждането на споделени спомени и знания, ние развиваме уникална лоялност към лилавото и златното.

УСПЕХ

Водейки таксата за промяна от самото си създаване, Университетът Валдорф винаги е имал в основата си ученически иновации. Нашият подход съчетава традиционната обстановка в класната стая с най-новите онлайн курсове, като предоставя на всички наши ученици - независимо дали са в Форест Сити или не - академичен опит, който отговаря на техните нужди. Нашите ученици са Воини във всяко отношение. Определяме успеха като триумф на човешкия дух - и използваме успехите си, за да служим на другите.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Forest City

  South 6th Street,106, 50436, Forest City

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси