Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Watson Institute

Watson Institute

Watson Institute

Представление

Започва цял живот на въздействие

Watson Institute е място, където предприемаческите лидери от ново поколение могат да намерят общността си, да открият своето призвание и да ускорят кариерата си. Ние осигуряваме инструментите, мрежата, мисленето и смелостта на следващото поколение да разрешава най-трудните предизвикателства пред света, да стартира успешна кариера и да води жизнен живот.

Watson Institute има места в Боулдър, Колорадо, в университета Лин в Бока Ратон, Флорида, и в Универсидад Франсиско Марокин (UFM) в Гватемала Сити, Гватемала.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137700_137593_Abhinav-Khanal-Efua-Agyare-Kumi.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Ускорителят на Уотсън в Боулдър, Колорадо, беше пуснат през 2013 г., за да разшири начинанията и кариерата на следващите поколения, фокусирани върху въздействието предприемачи. Програмата за ускоряване включва наградено обучение, интензивно наставничество и глобална общност от връстници.

Вече изграждаме партньорства с иновативни университети в САЩ, Латинска Америка и Китай за изграждане на програми, които ускоряват кариерата на предприемаческите лидери от ново поколение.

223 учени и възпитаници на Watson Institute са събрали над 77,2 милиона долара, създадоха над 500 работни места на пълно или пълно работно време и засегнаха 150 000 души по целия свят чрез инициативи, които помагат да бъдат ръководени. Възпитаниците на Уотсън са избрани за Y Combinator, Echoing Green Fellowship и четирима са посочени в списъка на Forbes 30 под 30 списъка. Алумс продължават образованието си в Харвардския университет, Нюйоркския университет и Принстънския университет.

Watson Institute , Боулдър

The Watson Semester Accelerator в Боулдър, Колорадо, е програма за студенти от колежа, скорошни завършили студенти и студенти с различен курс със социално начинание в ранен етап, насочено към решаване на най-трудните предизвикателства пред света.

Watson Institute : Ромен Вакилитабар от само. студия на Vimeo.

Опитът на Watson Institute

Съществуваме, за да служим като платформа за следващото поколение лидери, предприемачи и иноватори, които да изграждат успешни кариери и ефективен живот.

Всеки елемент от програмата на Watson Institute е пригоден да даде на следващото поколение предприемачески лидери интензивно обучение, глобална мрежа, отдадено менторство и практически опит за стартиране на впечатляваща кариера.

Това са основните стълбове на всяка програма на Watson Institute :

Менторство

Менторството катализира личния растеж, развитието на лидерството и предприемаческия успех, като същевременно разширява мрежата на нашите студенти. Поради тази причина Програмата на наставниците е стълб на опита на Уотсън и последователно се класира като една от най-въздействащите части на нашата програма.

В Watson Institute студентите са сдвоени с доказани местни предприемачи, иноватори и лидери въз основа на това колко добре се привеждат в съответствие с тяхната мисия и настоящите умения. Менторите обучават учениците през своето пътуване и ги предизвикват да увеличат своето въздействие, като добавят перспектива, разширяват мрежата си, поставят под въпрос своите предположения и засилват мирогледа си.

Преподаватели на магистърски курсове

Учителите на Уотсън мастер курс са най-добрите лидери, предприемачи и практици в света, които служат като краткосрочни предприемачи в местоживеене. Всяка седмица учител на магистърски курсове се кани в кампуса да споделят своето предприемаческо пътуване, да предоставят едно по едно наставничество и да разширяват глобалната мрежа на студентите.

Магистърските курсове варират от интимен чат за пожар до интерактивен семинар и се въртят около споделяне на най-добри практики, както и поуки и неуспехи. Този стълб на опита на Уотсън поставя студентите рамо до рамо с лидери и предприемачи, които да служат като модели за вдъхновение и полево ръководство за успех.

Интензивно обучение

Обучението на Watson Institute развива твърдите и меки умения, необходими за изграждането на успешна кариера и въздействащ живот, включително трансформативна комуникация, лидерство, набиране на средства, финанси, грит, съпричастност и устойчивост. Рецепторите са еквивалент на преподаватели от Watson Institute които самите са внимателно подбрани практикуващи, ръководители и предприемачи, които преподават учебната програма на Уотсън, черпят богат личен опит и индивидуално наставляват студенти.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137701_137595_2017-Scholars.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Местоположения

 • Boulder

  Watson Institute, Boulder 1310 College Ave, 80302, Boulder

  • Boca Raton

   Lynn University 3601 N Military Trail, 33431, Boca Raton

   • Guatemala City

    Universidad Francisco Marroquín (UFM) Career Accelerator, , Guatemala City

    Програми

     Институцията предлага още:

     Въпроси