Keystone logo
West Coast University Online

West Coast University Online

West Coast University Online

Представление

Университетът на Уест Коуст предлага онлайн програми за медицински сестри и здравни грижи, разработени от работещи професионалисти.

В областта на здравеопазването е важно да бъдете в течение на тенденциите и променящите се технологии. В Университета на Уест Коуст обогатяваме нашите онлайн курсове за медицински сестри с удобно за мобилни устройства видео съдържание, аудиокниги, симулации, адаптивно тестване и ресурси в движение, за да ви помогнем да поддържате връзка, където и да се намирате. Всяка от нашите онлайн програми за здравни грижи помага да ви подготвим с разширени знания и умения за посрещане на променящите се нужди на здравната система.

Ние структурирахме нашите онлайн здравни програми така, че да отговарят на натоварения начин на живот на работещите професионалисти, с всички онлайн курсови дейности чрез нашата интерактивна онлайн класна стая.

В Университета на Западното крайбрежие ние приемаме партньорство за учене, ориентирано към студентите, което води до професионален успех. Ние предлагаме трансформационно образование в рамките на култура на почтеност и лична отчетност. Ние проектираме програми, отзивчиви към пазара, чрез сътрудничество между преподаватели и професионалисти от индустрията. Ние непрекъснато търсим по-ефективни и иновативни начини за развитие на компетентностите и увереността, необходими в един сложен и променящ се свят.

Местоположения

  • Los Angeles

    North Juanita Avenue, 90004, Los Angeles

    Въпроси