Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Представление

157781_116567_CathedraleHante_LADJ.jpeg

Техническият колеж в Западна Айова е публично подкрепен всеобхватен колеж, обслужващ окръзите Айова Чероки, Крофорд, Айда, Монона, Плимут и Уудбъри, които имат общо население около 180 000. Деветчленен съвет на директорите осигурява управление на колежа на Техническата общност в Западна Айова. Членовете на борда се избират от деветте области в района на обслужване на шест окръга. Колежът е акредитиран от Северната централна асоциация на колежи и училища и се регулира от Държавния департамент по образование на Айова.


За мен ли е онлайн?

С онлайн класовете на Western Iowa Tech студентите могат да избират измежду стотици курсови предложения. В някои случаи можете да спечелите кредити за колеж или дори някакви цели степени. Всичко, от което се нуждаете, е компютър и достъп до интернет, просто влезте и следвайте инструкциите. Техническата поддръжка е на разположение 24/7. Студентите могат да задават въпроси на инструктора, да вземат тестове, да получат оценки и да участват в дискусии с резба, всички онлайн и навсякъде.

157783_116566_Environments.jpeg
157784_116568_Banner_2_LM.jpeg

Мисия на WITCC

Като всеобхватен колеж в общността, нашата мисия е да осигурим качествено образование и да подобрим икономически общностите, които обслужваме.

157785_125980_KeystoneArtistWinner.jpeg

Ценности и ръководни принципи

 • Учене на ученици - Ние ценим личния, интелектуалния и професионалния растеж на нашите ученици.
 • Качество - Ние се ангажираме с качествено обучение и услуги, за да увеличим успеха на студентите и удовлетворението на работодателите.
 • Достъп - Ние предоставяме достъп до колежа, като отговаряме на нуждите на студентите, свързани с времето, местоположението и разходите.
 • Разнообразие - Ние уважаваме индивидуалните различия и се стремим да отговорим на нуждите на нашите разнообразни общности.
 • Учене през целия живот - Ние насърчаваме ученето през целия живот за личностно и професионално развитие.
 • Академична свобода - Ние сме посветени на свободния обмен на идеи и информация, който насърчава растежа ни като образователна институция.
 • Споделено управление - Ние вярваме в споделеното управление и насърчаваме нашите служители и студенти да допринасят за развитието на колежа.
 • Ефективност и ефективност - Ние се ангажираме с непрекъснато подобряване и фискална отговорност в рамките на нашите образователни програми и колеж услуги.
 • Посвещение - Ценим работното място, което насърчава взаимното уважение и сътрудничество между колежа и служителите.
 • Професионална почтеност - Ние се ангажираме с високите стандарти на етичност и почтеност в нашите взаимоотношения, професионалните ни дейности и изпълнението на задълженията ни.

157786_125982_Keystone_Enviornment_Art.jpeg

Стратегически инициативи

Ще подобрим връзките между нашите учащи, нашите общности и техния колеж чрез:

 • Опит за ученици - Насърчаване на персонализирано изживяване на обучаващия се, което насърчава достъпа, ангажираността и успеха чрез сътрудничество в рамките и между отделите.
 • Връзки с общността - Предвиждане и реагиране на променящите се нужди на образованието и работната сила на нашите общности.

157782_125981_Keystone_Characters.jpeg

Местоположения

 • Sioux City

  Stone Avenue,4647, 51106, Sioux City

  Въпроси