Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Westfield Business School

Westfield Business School

Westfield Business School

Представление

Кои сме ние

Европейски корени

Westfield Business School датира от 2000 г., когато д-р Хавиер Ривера. от Станфорд и IE професор дел IE, и Виктор Рос, военноморски инженер и магистърска степен по бизнес администрация от IESE, които тогава бяха учители в Instituto de Empresa в Мадрид. Те съвпаднаха с необходимостта да се даде възможност на всеки човек да има достъп до ново интегрирано обучение по мениджмънт, поставяйки нови технологии на разположение и нарушаващи виртуалността в услуга на ученето. Така в Мадрид, Испания, се ражда една смесена методология с цел да се превърне в референтно училище в образованието по мениджмънт онлайн, училище с най-висококачествени майстори и магистърска степен по бизнес администрация, което замества традиционните програми лице в лице.

По този начин ние се утвърдихме като училище на бизнес пионер в предлагането на онлайн програми.

118209_adult-attire-commerce-1367269.jpg

Траектория, белязана от ангажираността на нашите ученици

Институцията, в съзнание, че е по-отворена и международна среда в света за преподаване и управление, еволюира, като предоставя нови модели, адаптирайки се към този нов начин на предприемаческа реалност, като същевременно поддържа ясни хуманистични ценности и разбира, че именно в хората че най-забележителната стойност се състои в това, което ги подхранва с техните усилия и упорита работа, и подпомагане на необходимите промени за изграждане на по-справедливи общества и предприемаческа среда, които генерират добавена стойност.

история

През 2009 г. е взето решение за създаване на бизнес училище в Съединените щати, страна, която е световен референт на висококачествено университетско образование и обучение; в рамките на конкурентна регулаторна, прозрачна и взискателна рамка. Това предполага приемане на канона на стойността и търсенето, регулиращи университетското образование в Съединените щати.

През 2012 г. това ново бизнес училище предлага образователни програми по една предизвикателна методология, както е случаят с Харвардския университет по лиценз на Комисията за независимо образование (CIE) от Министерството на образованието във Флорида. Този орган регулира и контролира изпълнението на своите стандарти за качество, съдържание, способност и степен на ангажираност с учениците.

През 2014 г., благодарение на качеството в програмите, CIE ратифицира лиценз № 4569, който позволява на ISEAD Business School да предлага магистърски и MBA програми със степен и американско академично признание.

118210_adult-cheerful-collaboration-1391373.jpg

Мисия и визия

Хора, планета, печалба

Целта на Westfield Business School е да образова хората, фокусирани върху тройната цел, с възможността за въздействие върху бизнес резултатите, като едновременно с това се постигне положително въздействие върху хората, обществото и планетата.

Местоположения

  • Doral

    4005 NW 114th Ave #11 Doral, FL 33178, , Doral

Въпроси