Keystone logo
Westfield Business School Магистърска степен по бизнес администрация
Westfield Business School

Магистърска степен по бизнес администрация

Doral, Съединени Американски Щати

16 Months

Испански

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 15 000 *

Дистанционно обучение

* (Попитайте за наличната помощ за обучение)

Представление

MBA в Westfield Business School предлага на студентите общ опит в света на бизнеса и различните области, които те трябва да предприемат, за да заемат високо управленско място и да поемат последиците, които произтичат от всяко бизнес решение.

Сложността, несигурността и динамиката на глобалния бизнес са част, ако контекстът Westfield Business School съсредоточи върху това, като се опитва да идентифицира възможности, чрез създаване и насърчаване на иновативни проекти и водещи предизвикателства в рамките на текущата бизнес среда.

Програмата е насочена към мениджъри и персонал в управлението, предприемачи, консултанти и всички професионалисти, които търсят дълбоко разбиране на ключовите фактори на бизнеса и оперативните гледни точки от различните отдели в компанията.

степен

118213_westfield-logo.png

Магистър по бизнес администрация

Награждава се от Westfield Business School по лиценз № 4569 - 3 май 2012 г. от Министерството на образованието на Флорида, Комисия за независимо образование (CIE) в щата Флорида, САЩ.

118214_Alcala-global-school-logo.png

Допълнителна магистърска степен по управление на MBA

Възможност за прехвърляне на кредити за предприемане на програми в Alcalá Global School, Испания.

Обективен

Да предложи на студентите общ опит в света на бизнеса и различните области, които те трябва да предприемат, за да заемат високи ръководни позиции и да поемат последиците, които произтичат от всяко бизнес решение.

Защо да избираме нашите майстори?

 • Международният характер на участниците.
 • Бързо внедряване в компанията на стратегиите, работещи в класната стая.
 • Опитен преподавател в това как работи глобалният пазар.
 • Фокусирани върху съществото: ние предлагаме висше управленско образование, основано на човека като произход и фокус на всяко предприето действие.
 • Укрепване на отношенията: професионални отношения, международни мрежи.

умения

MBA е предизвикателна програма, която насърчава растежа от това кой си, подготвяйки ви да мислите по един цялостен, пълен и цялостен начин. Ще развиете способността да структурирате и комуникирате устойчив бизнес модел и начинът, по който ги управлявате, ще се превърне в най-добрия знак на вашата идентичност.

зрение

Разработване на оперативно-стратегически умения, от които се нуждаят мениджърите, за да се реализират в техните организации.

ръководство

Работете върху уменията за вземане на решения и развивайте лидерски компетенции чрез приоритизиране на променливите.

подход

Осигурява съдържание, визия и способност да има по-добър подход за разработване на идеи.

перспектива

Насърчаване на размисъл сред учениците, ефективна работа и идентифициране на проблемите чрез наблюдение.

Работа в среда на сътрудничество

Методология на онлайн казуса

Във всеки клас опитът започва с въпроса “Какъв е проблемът?”. След това отговорът се изгражда като група в разговор между учител и ученици. Сътрудничеството улеснява взаимодействието. Споменатото взаимодействие не се основава на изолирани отговори на зададен въпрос. Става дума за динамична дискусия, ръководена от преподавателя и в която всяка намеса от страна на учениците е от значение.

Учете се от опита и изграждането, основано на него

 1. Ще затвърдите: Вашите умения в процеса на вземане на решения от холистично, високо управление в конкурентна глобална среда.
 2. Ще развиете: и укрепите лидерските си умения в осъществяването на подобрена динамика и ще насърчите промяната в културата в организацията.
 3. Ще определите: Възможности и ще създадете и прокарате иновативни проекти и ще доведе до предизвикателства в постоянна и несигурна бизнес среда.

Характеристики на програмата MBA

 • ФОРМАТ: 1 седмица лице в лице
 • ОТВОРЕНО ПОКАНА: февруари - юни - октомври
 • ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 16 месеца (включва 13 учебни месеца плюс ваканция)
 • БРОЙ КРЕДИТИ: 38
 • РАЗХОДИ: 15.000 USD (Поискайте помощ за обучение)

Изисквания

Студентите трябва да имат бакалавърска степен и / или степен по инженерство. Студентите трябва да имат опит в работата в мениджмънт и богат опит в управлението на бизнеса.

GMAT / GRE не се изисква.

За училището

Въпроси