Keystone logo
Westford University College MBA по HR и организационна психология
Westford University College

MBA по HR и организационна психология

12 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Дистанционно обучение, На територията на колежа

Представление

MBA в HR и организационна психология
Награден от UCAM, Испания

Учете онлайн, задочно или дистанционно обучение от ОАЕ (Дубай, Шарджа, Абу Даби), Саудитска Арабия (Рияд, Джеда), Нигерия (Лагос, Абуджа), Южна Африка (Кейптаун, Йоханесбург, Дърбан), Руанда, Гана , Индия и т.н.

Във всяка корпоративна бизнес индустрия или публично или държавно предприятие един общ и най-важен ресурс, с който се занимава всеки професионалист, е човешкият ресурс. Печалбите движат организациите и хората са двигателите на организационните резултати и развитие, което води до повишена възвръщаемост за всяка организация. За да се насочат хората ефективно към техните цели и задачи, разбирането на човешката психология е предпоставка; всъщност HR и психологията са неразделни близнаци, които ни помагат да оценяваме по-внимателно сложното човешко поведение, което движи организационната ефективност.

Westford University College в Westford University College в партньорство с UCAM, Испания предлага тази уникална комбинация от провеждане на програма „MBA в HR и организационна психология“ за всички работещи професионалисти и за други, които искат да разберат и работят в различни многоизмерни индустриални организации. Това ще ви помогне да осъзнаете и осъзнаете, че човешкият ресурс е големият актив, който ще стимулира организационното поведение и ефективност. Ученето е процес през целия живот, присъединете се към нас в това търсене на знания, което ще отвори хоризонта и разбирането ви в психологията на мозъка на човешките ресурси.

UCAM - програма за двойно сертифициране CIQ

Програмата за двойно сертифициране MBA в Уестфорд ще бъде улеснена от известни преподаватели с десетилетия опит в областта. По време на програмата студентите ще бъдат изложени на специфични за индустрията казуси, бизнес симулации и extempore. Всички студенти, записани в MBA програмата за човешки ресурси и организационна психология, ще имат достъп до електронната библиотека на Уестфорд, която съдържа хиляди списания и книги. След завършване на програмата студентът има възможност да присъства на университетското свикване в кампуса на UCAM, Мурсия, Испания.

За UCAM - Католически университет в Мурсия

UCAM е университет с високи постижения, базиран извън Мурсия, Испания. Започната през 1995 г., UCAM има активна студентска база от 21 000 обучаващи се и има академичен персонал от над 1000. Програмата MBA в международния бизнес в UCAM, Мурсия, Испания е акредитирана от ANECA и университетът е член на ENQA, Universia и EUA. UCAM има мрежа за стратегическо партньорство от над 300 университета, включително Станфорд, Националния университет в Сингапур и Националния технологичен университет. UCAM има корпоративно стратегическо партньорство с лидери в бранша, включително Coca Cola, Microsoft, Soft и SAP. Смятан за университет на спорта, UCAM има повече от 20 олимпиади като свои възпитаници.

За CIQ

Cambridge International Qualifications е международна организация за награждаване, базирана в Обединеното кралство. CIQ награждава професионалисти от цял свят за управление и технологии и има партньорство за напредък с видни университети по света. CIQ е член на Европейската асоциация за осигуряване на качеството във висшето образование и програмите на CIQ са одобрени от TQUK и NCFE. CIQ е и корпоративен партньор за обучение на повече от 100 организации по целия свят.

Схема на програмата - част А

Част 01 се състои от шест модула, от които четири модула са основни, докато два са специализирани модули. Шестте модула ще бъдат доставени за период от шест месеца. Всички учащи, които попълнят част 01, ще постигнат 40 ECTS, което се равнява на 120 британски кредита.

  • Международен мениджмънт на човешките ресурси
  • Стратегическо управление на промените
  • Стратегическо управление и лидерство
  • Управление на операциите
  • Стратегическо развитие на човешките ресурси
  • Работна и организационна психология

Схема на програмата - част Б

Част Б се състои от задължителен модул и дипломна работа. Той е с продължителност 6 месеца и всички обучаващи се, които завършат част А и част Б, ще получат MBA степен по управление на човешките ресурси и организационна психология от UCAM Испания и ще постигнат 60 ECTS (Европейска система за трансфер на кредити), което се равнява на 180 Великобритания кредити.

  • Социално-икономическа - правна среда
  • Дипломна работа

152979_pexels-photo-1181605.jpeg

Доставка

На линия

MBA по HR и организационна психология ще се предоставя чрез модерна система за онлайн обучение и всички учащи ще имат достъп до международни списания и книги. Всички програми ще се провеждат от международни преподаватели и студентите могат да присъстват на лекции на живо от старши международни факултети, като влязат в системата. Всички сесии ще бъдат записани и студентите могат да слушат лекциите в свободното си време. LMS има опция за сесия за изясняване на съмнения и онлайн занимания в класната стая. Заниманията ще се провеждат два пъти седмично (неделя и вторник) по три часа всеки.

Класна стая

За учащите, които желаят да присъстват на сесии в класната стая, Уестфорд ще улеснява сесиите в класната стая всеки петък в кампуса си в Шарджа, Обединени арабски емирства. Всички сесии ще се провеждат от старши преподаватели. Всички учащи ще получат достъп и до най-съвременната система за обучение, която има възможност за качване на задания и справочни материали и списания.

Защо WUC

Създадена през 2009 г., Westford University College е най-доверената изпълнителна образователна институция в ОАЕ, предлагаща най-гъвкавото обучение и достъпни програми за редовни студенти и работещи професионалисти (Перфектен баланс „Работа-живот-Проучване“). Ние предлагаме най-високо оценените MBA програми, бакалавърски курсове, професионални програми и корпоративно обучение. 5000+ студенти, 3000+ глобални студенти, 34+ курсове, 113+ националности, 16+ академични партньори, 10+ години на пазара.

Нашата студентска база

Дубай, Шаржа, Абу Даби, Рияд, Джеда, Дамам, Оман, Бахрейн, Кувейт, Катар, САЩ, Великобритания, Канада, Южна Африка, Ливан, Намибия, Нигерия, Индия, Малайзия, Сингапур и др.

Учебен план

За училището

Въпроси