Keystone logo
Westford University College MBA в информационните технологии
Westford University College

MBA в информационните технологии

12 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Дистанционно обучение, На територията на колежа

Представление

MBA в областта на информационните технологии (IT)
Награден от UCAM, Испания

Учете онлайн, задочно или дистанционно обучение от ОАЕ (Дубай, Шарджа, Абу Даби), Саудитска Арабия (Рияд, Джеда), Нигерия (Лагос, Абуджа), Южна Африка (Кейптаун, Йоханесбург, Дърбан), Руанда, Гана , Индия и т.н.

В забързания свят днес бизнесът силно разчита на информация и технологии. Компаниите са в постоянна дилема или да използват интернет като допълнителна среда за силно присъствие на пазара, или да се придържат само към онлайн продажбите. Не само ограничени до маркетинг, производство и управление на проекти, но също така демонстрират задълбоченото използване на технологията за по-добра ефективност и ефективност. По този начин, в допълнение към традиционните знания за управление на бизнеса, умението за внедряване и разбиране на технологичните системи е основното изискване да бъдеш успешен професионалист днес. MBA в областта на информационните технологии ще ви даде по-задълбочена представа за инструментите и техниките на съвременните технологии, които са силните стълбове за бъдещ растеж. Нашата ИТ MBA е гъвкава в развитието на уменията за управление на бизнеса чрез модули за стратегия, лидерство, вземане на решения; допълнително засилено с разбирането на технологичните тенденции за постигане на конкурентно предимство. Нашата онлайн MBA в областта на информационните технологии ще ви предостави необходимите умения, необходими за управление на бизнеса, както и на ИТ системите. Тази онлайн MBA в областта на ИТ е интердисциплинарна, която силно интегрира бизнеса и технологиите, което ще ви обогати с изключително ценен набор от умения.

UCAM - CIQ програма за двойно сертифициране

Програмата за двойно сертифициране MBA в Уестфорд ще бъде улеснена от известни преподаватели с десетилетия опит в областта. По време на програмата студентите ще бъдат изложени на специфични за индустрията казуси, бизнес симулации и extempore. Всички студенти, записани в програмата за информационни технологии MBA, ще имат достъп до електронната библиотека на Уестфорд, която съдържа хиляди списания и книги. След завършване на програмата студентът има възможност да присъства на университетското свикване в кампуса на UCAM, Мурсия, Испания.

За UCAM - Католически университет в Мурсия

UCAM е университет с високи постижения, базиран извън Мурсия, Испания. Започната през 1995 г., UCAM има активна студентска база от 21 000 обучаващи се и има академичен персонал от над 1000. Програмата MBA в международния бизнес в UCAM, Мурсия, Испания е акредитирана от ANECA и университетът е член на ENQA, Universia и EUA. UCAM има мрежа за стратегическо партньорство от над 300 университета, включително Станфорд, Националния университет в Сингапур и Националния технологичен университет. UCAM има корпоративно стратегическо партньорство с лидери в бранша, включително Coca Cola, Microsoft, Soft и SAP. Смятан за университет на спорта, UCAM има повече от 20 олимпиади като свои възпитаници.

За CIQ

Cambridge International Qualifications е международна организация за присъждане, базирана в Обединеното кралство. CIQ награждава професионалисти от цял свят за управление и технологии и има партньорство за напредък с видни университети по света. CIQ е член на Европейската асоциация за осигуряване на качеството във висшето образование и програмите на CIQ са одобрени от TQUK и NCFE. CIQ е и корпоративен партньор за обучение на повече от 100 организации по целия свят.

Схема на програмата - част А

Част 01 се състои от шест модула, от които четири модула са основни, докато два са специализирани модули. Шестте модула ще бъдат доставени за период от шест месеца. Всички учащи, които попълнят част 01, ще постигнат 40 ECTS, което се равнява на 120 британски кредита.

  • Международен мениджмънт на човешките ресурси
  • Стратегическо управление на промените
  • Стратегическо управление и управление на операциите за лидерство
  • Управление на операциите
  • Управление на информационната сигурност
  • Стратегия и управление на информационните технологии

Схема на програмата - част Б

Част Б се състои от задължителен модул и дипломна работа. Продължителността му е 6 месеца и всички учащи се, които завършат част А и част Б, ще получат магистърска степен по информационни технологии от UCAM Испания и ще получат 60 ECTS (Европейска система за трансфер на кредити), което е еквивалентно на 180 кредита във Великобритания.

  • Социално-икономическа - правна среда
  • Дипломна работа

internet, cyber, network

Доставка

На линия

MBA в международния бизнес ще се предоставя чрез модерна система за онлайн обучение и всички учащи ще имат достъп до международни списания и книги. Всички програми ще се провеждат от международни преподаватели и студентите могат да присъстват на лекции на живо от старши международни факултети, като влязат в системата. Всички сесии ще бъдат записани и студентите могат да слушат лекциите в свободното си време. LMS има опция за сесия за изясняване на съмнения и онлайн занимания в класната стая. Заниманията ще се провеждат два пъти седмично (неделя и вторник) по три часа всеки.

Класна стая

За учащите, които желаят да присъстват на сесии в класната стая, Уестфорд ще улеснява сесиите в класната стая всеки петък в кампуса си в Шарджа, Обединени арабски емирства. Всички сесии ще се провеждат от старши преподаватели. Всички учащи ще получат достъп и до най-съвременната система за обучение, която има възможност за качване на задания и справочни материали и списания.

Защо WUC

Създадена през 2009 г., Westford University College е най-доверената изпълнителна образователна институция в ОАЕ, предлагаща най-гъвкавото обучение и достъпни програми за редовни студенти и работещи професионалисти (Перфектен баланс „Работа-живот-Проучване“). Ние предлагаме най-високо оценените MBA програми, бакалавърски курсове, професионални програми и корпоративно обучение. 5000+ студенти, 3000+ глобални студенти, 34+ курсове, 113+ националности, 16+ академични партньори, 10+ години на пазара.

Нашата студентска база

Дубай, Шаржа, Абу Даби, Рияд, Джеда, Дамам, Оман, Бахрейн, Кувейт, Катар, САЩ, Великобритания, Канада, Южна Африка, Ливан, Намибия, Нигерия, Индия, Малайзия, Сингапур и др.

Учебен план

За училището

Въпроси