Keystone logo
Widener University Online

Widener University Online

Widener University Online

Представление

Защо да изберете Widener University?

В Widener University ние гордо култивираме предизвикателни и разнообразни в културно отношение учебни среди, където учените, лидерството и обслужването са на първо място. Нашите учебни програми са свързани с обществени проблеми и предизвикват учениците да поемат социална отговорност за ролята си в днешното глобално общество.

Основан през 1821 г. в Честър, Пенсилвания, Widener е национално признат за нашия ангажимент към гражданска ангажираност, обслужване и социална отговорност. Университетът е включен в отличието на президента на САЩ за отличията в общността за висше образование с отличие всяка година от създаването си през 2006 г.

Нашата цел е да развием истински лидери, които вдъхновяват положителни промени в нашата общност.

Когато завършите с онлайн степен от Widener, вие сте напълно подготвени с професионалния опит, знания и стремеж за напредване на кариерата си и водене във вашата област.

Ние предлагаме следните онлайн степени в нашия гъвкав, иновативен формат:

  • Магистър по бизнес администрация (MBA)
  • Магистър по социална работа (MSW)
  • Регистрирана медицинска сестра-бакалавър по медицински сестри (RN-BSN)

Без значение от програмата или професията, по-широкото образование подчертава практическото обучение в малки класове, значими проекти за обучение по услуги и съответния опит на работното място.

Финансова помощ в университета Widener

Финансова помощ, включително федерални заеми и безвъзмездни средства, е на разположение на Widener University Online да помогнат за плащането на разходите за образование. Споразуменията за възстановяване на разходите на работодателя могат да бъдат направени и за квалифицирани студенти с работодателска документация.

Можете да кандидатствате за финансова помощ с Безплатното приложение за федерална студентска помощ (FAFSA). Кодът на университета Widener е 003313.

Местоположения

  • Chester

    University Place,One, 19013, Chester

    Въпроси