WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

Представление

WINGS - Wismar International Graduation Services - дъщерна компания на университета Wismar (Германия) - предлага програми за непълно работно време и сертифицирано допълнително образование за професионалисти. Учебните програми се предлагат в областта на икономиката, технологиите и дизайна, чрез които можете да придобиете висша степен на обществено образование като бакалавър, диплом или магистър. WINGS е изграден върху това и е създаден през 2004 г. Основните задачи са да разработят, организират и пускат на пазара непълно работно време и допълнителни образователни програми под академичната експертиза на университета Wismar.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Университетът за приложни науки Wismar: Технологии, бизнес и дизайн е напреднала и иновативна образователна и изследователска институция, която се връща към над 100-годишни академични постижения. Това е международен университет, който е ориентиран към практика и бизнес с над 8 100 студенти, които учат както в университета, така и на непълно работно време. Всеки студент на непълно работно време е официално записан в университета Wismar и се подкрепя широко и индивидуално от WINGS.

Поради няколко контакта в Европа, Балтийския регион, Америка, Латинска Америка, Азия и в частност Югоизточна Азия, разнообразни междукултурни характеристики могат да бъдат открити по различен начин в нашите изследвания и онлайн методи на преподаване. В момента има студенти от цял свят, които участват в нашите задочни програми. С над 5200 задочни студенти, WINGS се превърна в един от водещите доставчици на задочни програми за професионалисти в Германия.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Стипендии и финансиране

Частно финансиране

Нашите курсове за дистанционно обучение са предназначени да отговорят на нуждите на професионалистите. Така че можете да завършите курса за дистанционно обучение заедно с работата си и да запазите финансовата си свобода. Държавата подпомага вашето по-нататъшно образование чрез индивидуални данъчни облекчения. В зависимост от личните ви доходи и професионалното ви положение, може да сте в състояние да приспаднете разходите за вашето дистанционно обучение като разходи, свързани с доходите, които не могат да се приспадат от данъци, или специални разходи и по този начин да бъдете частично възстановени за тях. Моля, свържете се с вашия данъчен съветник или с вашата отговорна данъчна служба за правилен съвет.

Отстъпка за възпитаници

Завършилите WINGS получават 10% намаление на семестъра или таксите за курс за всички онлайн и дистанционни курсове за обучение и допълнително образование.

Финансиране от работодателя

Много компании поддържат допълнително обучение на служителите си, като им предоставят отпуск или финансова подкрепа. В рамките на индивидуалните споразумения съществува възможност за интегриране на вашата квалификационна цел в концепцията за развитие на персонала. Освен това за членовете на Бундесвера е възможно финансиране от страна на BFD.

Допълнителни възможности за финансиране и финансиране

Можете да научите повече за това в нашето ръководство за финансиране на дистанционно обучение със следното съдържание:

  • Спестете данък чрез дистанционно обучение (специални разходи, разходи за реклама)
  • Трансгранични субсидии (BAföG, образователна премия, заем за образование, стипендии)
  • Специфични за страната субсидии (проверка на образованието, проверка на квалификацията, проверка за допълнително образование)
  • Подкрепа за временни войници
  • Лични консултации за проучване

Местоположения

Местоположения
  • Wismar, Германия

  • Bangkok, Тайланд

  • Berlin, Германия

  • Copenhagen, Дания

  • Barcelona, Испания

Въпроси