WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

Представление

WINGS - Wismar International Graduation Services - дъщерна компания на университета Wismar (Германия) - предлага програми за непълно работно време и сертифицирано допълнително образование за професионалисти. Учебните програми се предлагат в областта на икономиката, технологиите и дизайна, чрез които можете да придобиете висша степен на обществено образование като бакалавър, диплом или магистър. WINGS е изграден върху това и е създаден през 2004 г. Основните задачи са да разработят, организират и пускат на пазара непълно работно време и допълнителни образователни програми под академичната експертиза на университета Wismar.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Университетът за приложни науки Wismar: Технологии, бизнес и дизайн е напреднала и иновативна образователна и изследователска институция, която се връща към над 100-годишни академични постижения. Това е международен университет, който е ориентиран към практика и бизнес с над 8 100 студенти, които учат както в университета, така и на непълно работно време. Всеки студент на непълно работно време е официално записан в университета Wismar и се подкрепя широко и индивидуално от WINGS.

Поради няколко контакта в Европа, Балтийския регион, Америка, Латинска Америка, Азия и в частност Югоизточна Азия, разнообразни междукултурни характеристики могат да бъдат открити по различен начин в нашите изследвания и онлайн методи на преподаване. В момента има студенти от цял свят, които участват в нашите задочни програми. С над 5200 задочни студенти, WINGS се превърна в един от водещите доставчици на задочни програми за професионалисти в Германия.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Местоположения

 • Wismar

  Wismar, Германия

  • Bangkok

   Bangkok, Тайланд

   • Berlin

    Berlin, Германия

    • Copenhagen

     Copenhagen, Дания

     • Barcelona

      Barcelona, Испания

      Въпроси