Keystone logo
Winthrop University Online

Winthrop University Online

Winthrop University Online

Представление

Университетът Уинтроп е публичен, всеобхватен университет, който се ангажира да бъде сред най -добрите институции по рода си в нацията. Когато обмислите Winthrop, ще намерите строга учебна програма и опитни преподаватели, които са посветени изцяло на ценностите на услугата, върховите постижения, разнообразието и на създаването на силна общност за учениците.

Чрез образователен опит, който съчетава професионални програми, глобална информираност и гражданска ангажираност, Winthrop ще ви помогне да развиете знанията, уменията и ценностите, които ще обогатят живота ви завинаги и ще ви подготвят за бъдещето.

Акценти в училище

 • Регионално акредитирана от Комисията по колежи на Южната асоциация на колежите и училищата за присъждане на бакалавърска, магистърска и специализирана степен.
 • Основан през 1886 г.
 • Предлага както базирани в кампуса, така и онлайн програми.
 • Красив кампус близо до Шарлот в Рок Хил, Южна Каролина, с нео-грузинска архитектура, включена в Националния регистър на историческите места .
 • Фокусиран върху общността и високо оценен за приноса си към общественото благо.

Класиране и признание

 • Класиран на 8 -о място сред южните публични университети и 19 -ти най -добър колеж за ветерани от US News & World Report
 • Класиран на 74 -о място от 673 институции за приноса си в общественото благо от Washington Monthly
 • Класиран сред "Най -добрите в югоизточната част" от The Princeton Review

Студентско население

 • Записване на висшисти: 1,018 (въз основа на данни от есента на 2016 г.)
 • Записване на студенти: 5,091
 • Съотношение мъже/ жени: 30%/ 70%
 • Разнообразие: 37,5% малцинства в САЩ
 • Съотношение студент/преподавател: 14 към 1

Акредитация

Университетът Уинтроп е регионално акредитиран от Комисията по колежите на Южната асоциация на колежите и училищата за присъждане на бакалавърска, магистърска и специализирана степен. В допълнение, много индивидуални програми в Winthrop притежават одобрение за специалност от акредиторите в индустрията.

Финансова помощ

Завършилите студенти може да имат право на федерални заеми. За да кандидатстват, учениците трябва да представят FAFSA, използвайки училищния код на Winthrop 003456.

Мисия

Университетът Уинтроп предлага персонализирани и предизвикателни програми за бакалавърски, магистърски и продължаващи професионални образователни програми с национален калибър в контекст, посветен на обществени услуги на нацията и на щата Южна Каролина. Дългогодишният ангажимент на Уинтроп да бъде сред най -добрите институции по рода си в нацията непрекъснато ръководи мисията на университета.

Въз основа на своя произход от 19-ти век като отличителен женски колеж, Университетът Уинтроп на 21-ви век постига национален ръст като конкурентна и отличителна, съвместно образователна, обществена, жилищна цялостна, ценностно ориентирана институция. Ценностите на услугата, върховите постижения, разнообразието, общността и лидерството осигуряват основата за непрекъснатото развитие на Winthrop и оформят продължаващия успех на Winthrop.

Winthrop записва ориентирано към постижения, културно разнообразно и социално отговорно студентско тяло, като набира студенти, чието присъствие добавя разнообразие и обогатяване. Winthrop се гордее с това, че е институция по избор за групи, традиционно недостатъчно представени в много колежи.

Местоположения

 • Rock Hill

  701 Oakland Avenue, 29733, Rock Hill

  Програми

  Въпроси