Keystone logo
Worcester Polytechnic Institute Онлайн магистър по бизнес администрация (MBA) - Управление на продукти и специализация по маркетинг
Worcester Polytechnic Institute

Онлайн магистър по бизнес администрация (MBA) - Управление на продукти и специализация по маркетинг

Worcester, Съединени Американски Щати

2 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1250 / per credit *

Дистанционно обучение

* могат да се прилагат допълнителни такси

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

WPI MBA - Управление на продукти и специализация по маркетинг с един поглед

  • Напълно онлайн, асинхронен график
  • Проектно-базирана учебна програма с 20 опции за специализация
  • Топ 10 Център за кариерно развитие в САЩ
  • Търсените технически и аналитични умения, вплетени във всеки курс
  • AACSB акредитация
  • Не се изисква GRE/GMAT

Успешният процес на управление на продукта включва визия, стратегия и разработване на продукта и интегрирането им с ефективна стратегия за излизане на пазара и брандиране. MBA специализациите на WPI по управление на продукти и маркетинг ще ви помогнат да научите и приложите стратегия, базирана на данни, за да ръководите ефективното планиране и изпълнение за постигане на визията на продукта и корпоративните цели. Тези умения и стратегии ще ви позволят да станете ефективни продуктови и маркетингови мениджъри.

100% онлайн WPI MBA

Научете езика на бизнеса в нашата асинхронна, изцяло онлайн магистърска програма по бизнес администрация, която ще ви подготви да ръководите ефективно в свят, изпълнен с дигитална и бизнес трансформация. Нашият технически фокус подготвя нашите възпитаници да дадат възможност на своите екипи и да мащабират работата, която вършат с иновативен начин на мислене за вземане на решения, базиран на данни.

Програмата WPI онлайн MBA - Управление на продукти и маркетингова специализация предлага подход към обучението, базиран на проекти, който кара студентите да бъдат уверени в способността си да оценяват и събират таланти, да управляват променливи срокове и да балансират конкуриращи се приоритети.

Нашите преподаватели са опитни лидери, които са оглавили иновативното мислене за редица глобални организации. Те внасят своето богатство от знания в класната стая и служат като ментори на онлайн студенти по магистърска степен по бизнес администрация – продуктово управление и маркетингова специализация. В много случаи това менторство продължава дълго след дипломирането.

Това е културата на WPI — кооперативно и иновативно място за учене.

Резултат от програмата

Приемане

Стипендии и финансиране

Акредитации

За училището

Въпроси

Подобни курсове