Keystone logo
your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

Представление

От 2013 г. Вашата DMAC (Digital Marketing Academy) е най-добрата онлайн образователна институция, специализирана в подпомагане на студенти в САЩ, Канада и по света, подготвяйки се за кариера в дигиталния и социален маркетинг.

Нашият онлайн курс беше създаден от експерти по дигитален и социален маркетинг, които ежедневно работят в агенциите за дигитален маркетинг, които имат мандат да следват най-новите най-добри практики за дигитален маркетинг и актуализации в бранша. Курсът е създаден, за да предостави практически преглед, заедно с подробна стратегия и информация за изпълнението. Този курс не е за теория, а за приложението в реалния свят.

В DMAC ние се заехме да създадем цялостен онлайн обучителен опит, който ще позволи на всеки, който завърши нашия курс, да работи в Digital

Ние също така разбираме, че приемането на подробен онлайн курс може да изисква значителна дисциплина и фокус. Съответно, ние предоставяме на всеки студент своя собствен личен треньор за успех. Нашите треньори за успех са достъпни за всеки ученик всеки работен ден и ще комуникират със студента, когато той го изисква или когато треньорът смята, че е необходимо ръководство, основаващо се на напредъка и резултатите от теста.

Местоположения

 • Toronto

  Toronto, Канада

  • New York

   New York, Съединени Американски Щати

   • San Francisco

    San Francisco, Съединени Американски Щати

    Въпроси