Филтри

 • MBA
 • Икономически изследвания
Области на обучение
 • Икономически изследвания (57)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

57 Онлайн обучение MBA Програми в Икономически изследвания 2024

  Онлайн обучение MBA Програми в Икономически изследвания

  За хора с практически опит, които искат да предприеме следващата стъпка в кариерата си, или младите специалисти, които искат конкурентно предимство, МВА е чудесна възможност. Магистър по бизнес администрация е специалност следдипломна за цел да даде завършили всичко, което трябва да се справи с една позиция управление.

  Какво е онлайн MBA по икономика? Това завършил степен програма съчетава познаване на процесите на бизнес администрация с разбирането на икономиката в основата на всяка организация. Идеята е да се разбере как двете части - бизнес и икономика - идват заедно за успешното функциониране на една компания, и как те се вписват в икономическата структура на глобалната като цяло. Класове могат да включват микроикономика, макроикономика, статистика, маркетинг и бизнес стратегия.

  Със знанията, придобити след завършване на магистърска степен по икономика, завършилите имат една уникална гледна точка на бизнес средата.Тяхната силна хватка на организационната структура и дейността на бизнеса им позволява да видят голямата картина и по-добро справяне с нуждите на компанията.

  разходи за програми варират широко зависимост от това дали или не сте международен студент, продължителността на степента и отделни такси за обучение. За информация относно това колко ви програма ще струва, изследвания на конкретни училища ви интересуват.

  Поради широкия знанията, придобити от MBA в програма Economics, възпитаници да намерят себе си квалифициран да вземат по няколко роли. Това значително увеличава техните шансове за наемане. Някои работни места, притежавани от завършилите включват икономист, финансов анализатор, счетоводител, брокер на ценни книжа, статистик и анализатор на риска. Има и опции, за да работят за малки фирми или големи корпорации, или да започнат консултантска фирма.

  Изборът да си MBA по икономика онлайн открива един свят на възможности.Образователните институции по целия свят предлагат тази програма с опции, които могат да се поберат около вашия начин на живот и нужди. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.