Филтри

 • MBA
 • Технологични изследвания
 • Информационни системи
Области на обучение
 • Технологични изследвания (5)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

5 Онлайн обучение MBA Програми в Информационни системи 2024

  Онлайн обучение MBA Програми в Информационни системи

  Повече висшисти и работещи специалисти се обръщат към Магистър по програми Бизнес администрация да получат теоретични познания и практически умения, те трябва да се отличат в света на бизнеса. Това следдипломна квалификация е широко уважаван международен мащаб, което е от съществено значение за пазара на труда, която е силно конкурентен.

  Какво е онлайн MBA в информационни системи? Сърцето на този Завършил степен програма е МВА. Студентите се обучават на основите на бизнес администрацията, които могат да включват маркетинг, счетоводство, финанси, операции, човешки ресурси и лидерство. След тази основа се определя, като след това ще се рови в техните избрани специалност: информационни системи. Курсова може да включва класове на различни софтуерни приложения, поддръжка на хардуер, мрежово администриране и управление на бази данни.

  Въоръжени с MBA в информационни системи, завършва намерят себе си с познания и умения в управлението на бизнеса, както и силни технически умения.Тази двойна перспектива дава възможност за несравним разбиране за това как различните информационни системи се вписват в по-голям бизнес структура, по-добре да подготви висшисти за работни ситуации от реалния живот.

  Когато решите да учат - както в кое училище и на местоположението на училището - може да повлияе на цената на обучението. Дължината на програмата също ще се отрази на цената на вашата специалност. За да получите по-добра представа за евентуални разходи, се свържете с признания офиса на избрания от Вас училище.

  Поради специфичния знания, необходими за работа в областта на информационните системи за управление, високо квалифицирани и опитни специалисти, обикновено се оказват с изобилие от възможности за работа. Позициите са на разположение в стартиращи фирми и големи корпорации, и всичко между тях. Някои примери за работни заглавия на разположение на завършилите включват IT стратег, консултант системи, управление на бази данни, мрежов инженер и бизнес анализатор.

  Колежи, бизнес училища и университети по целия свят предлагат възможността да учи магистратура в информационни системи онлайн. Това ви дава възможност да работят училище в ежедневния си живот. За да започнете, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.