Свържете се директно с училищата - Сравнете 15 Онлайн обучение MBA Програми в Логистика 2023

15 Онлайн обучение MBA Програми в Логистика 2023

Преглед

Един онлайн MBA, или магистърска степен по бизнес администрация, е чест присъжда на студенти, които са завършили с необходимия брой онлайн курсове в определена област на фокусиране. магистърски степени обикновено са спечелени след определен период на студент проучване.

Какво е онлайн MBA в логистиката? Една съвременна степен в областта на логистиката може да включва курсове по бизнес стратегия, човешки ресурси, международен маркетинг, на морската администрация и право, икономика и търговия, управление на риска, финанси, или установяване на марката. Основен компонент на логистиката е корабоплаването, така че можете да получите специализиран инструктаж в морски операции. Курсовете могат да се фокусират върху бизнес аспекти на логистиката, защото организирането на стратегия за компания, може да включва комуникация с множество чужди държави и международни корабни компании.

Получаването на тази напреднала степен обикновено дава на студентите познания по финанси и търговия, която ги е от полза, когато търсят позиции в нашумели бизнеса. Да бъдеш в състояние да сложи MBA в автобиографията си, може да ви направи по-привлекателни за компаниите, които искат за един опитен член на тяхната логистика отбор.

Тъй като цената варира в зависимост от училище и държава, се свърже с институцията по ваш избор, за да разберете колко ще отнеме, за да спечелиш си MBA онлайн. Стипендии също имат значение, и онлайн програми може да струва по-малко от традиционните такива в някои случаи.

Някои от най-често срещаните работните места, които хората с магистърска степен по Логистика преследват са управителни и контролни позиции, които наблюдават операции, производство и логистика, за фирми, които доставят стоки на дълги разстояния. Може да откриете, че постигането на магистърска степен те прави по-вероятно да се получи позиция в ръководството.В допълнение, може да се намери работа със заглавие работа като анализатор, представител за обслужване на клиенти, или логистика инженер. Може да бъде в състояние да намери позиции в закупуване, материали, транспорт, или аспекти опис на логистичен отдел.

Започнете следващата глава в образованието днес. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • MBA
  • Административни практики
  • Логистика
Области на обучение
  • Административни практики (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение