1 Онлайн обучение MBA Програми в Правни науки 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Онлайн обучение MBA Програми в Правни науки

    Един онлайн MBA е програма, степен на равнището на майстора, който се развива студенти разбиране на бизнес администрацията. Enrollees може да изберете област на специализация, и при завършване, те могат да бъдат квалифицирани, за да търсят позиции в областта на бизнеса.
    Какво е онлайн MBA в закон? Тази степен програма е обикновено насочени към студенти, които се интересуват от закона, но може би не се интересуват от лекуващия закон училище. По-конкретно, тя се грижи за тези, които искат да развиват умения, необходими за бизнес право. Част от упражненията, които вероятно ще бъдат включени в курсовата работа включва Въведение в бизнес право, етика в бизнеса Setting, Разбиране деликтното право и корпоративно комуникационни техники. Това, в допълнение към избираеми, могат да образуват разбиране на корпоративни правни въпроси на учениците.
    Може да има много ползи, които могат да бъдат поискани от записване в тази програма.С разработването на знанията си в две области, ти се разширяват познанията си и да прави себе си потенциално по-ценно кандидат за работа.
    Един онлайн MBA в закон може да има различни разходи в зависимост от институцията, както и редица други фактори. Ако се интересувате от повече информация, офиса прием в училището, който искате да присъстват обикновено е най-добрият ресурс.
    Тази програма предлага широка гама от обещаващи, опции по-високо ниво за кариера за студенти след дипломирането. С бизнес експертиза сте развили, можете да преследват почти всяка позиция в корпоративния свят, включително обучение мениджър, мениджър човешки ресурси и операции директор. Работа, която ще се изготвят на вашия правна експертиза включват правен консултант, корпоративни юридически съветник и консултант политика.
    Ако сте заинтересовани в печелите онлайн MBA в закон, може да имате възможност да се запишат в училището по ваш избор.Започнете днес, и търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.